2012. május 26., szombat

Francia manikűr

Sziasztok!


Ha már megtaláltam a kis csontvázamat, gyorsan ki is próbáltam a franciát. Egy ideje már úgyis mozgatta a fantáziámat.




A végeredménnyel nagyon elégedett vagyok...
... leszámítva a körömmatricát. Mikor felragasztottam, szépen ráfeküdt a körmömre, de kis idővel elkezdett felpöndörödni. Még az átlátszó lakk sem tartotta a helyén. A továbbiakban maradok a nyomdánál, csak be kell szereznem még sablonokat ( lassan jön a szülinapom ;) )


Macika :)
A lakkok kicsit érdekesek. Az ecsetükkel lakkozni kicsit olyan érzés volt, mintha valami bottal lakkoztam volna. Abszolút nem terülnek el, megtartják azt a formájukat, ahogy az üvegben "lógnak". Ennek ellenére a lakk szépen elterül, így a végeredmény nem lett csíkos. És hamar "megtanultam" használni.

Ahogy néztem, mindenki másként "franciázik" Én régen úgy csináltam, hogy egy réteg rózsaszín, majd erre rá a fehér vég. Végül pedig még egy réteg rózsaszín. Így nem annyira vakító a fehér, szerintem természetesebbnek tűnik így. Most így csináltam.

A rózsaszín alap iszonyat gyorsan szárad. Még a második réteg is.




A fehér pedig tökéletesen fed és szintén gyorsan szárad. A képeken 1 azaz E-G-Y rétegben használtam. (Kíváncsi leszek, ha ezzel lakkozom ki az egész körmöm, tényleg ő lesz-e A Fehér Lakk. Eddig úgy tűnik....)








És akkor a végeredmény még egyszer:






Eddig másfél napja van fent, eddig jól bírja.


Amiket használtam:
-"Csontváz kollekciós" francia manikűr készlet
-körömmatrica (de minek...)
-essence Quick Dry topcoat 






Nektek hogy tetszik? 



6 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Köszönöm :)
      Szerintem is szépen varrták meg Macikát :DDD

      Törlés
  2. Nagyon ügyi voltál, tetszik! :]
    Érdekes, nekem is volt ilyen körömmatricám és nekem ez vált be eddig szinte a leginkább, vagy legalábbis az elsők között volt. Mindenesetre szép így is! :]

    VálaszTörlés