2012. június 21., csütörtök

Lehull a lepel - CrazyLady bemutatkozik

Sziasztok!


Egy ideje "lógok" már Nektek (és magamnak) ezzel a bejegyzéssel.
Több ismerősöm meg szokta dicsérni a körmöm, ha találkozunk, de a múltkor az egyik megjegyezte, hogy "arról" a blogról vetted az ötletet, amit be szoktál linkelni facebook-on? Nem -mondtam neki- én csinálom a  blogot. Hát, elsőre nem látszott az arcán, hogy elhinné :D. Volt, aki facebook-on kérdezte meg, hogy most akkor ezt tényleg én csinálom?
Úgyhogy úgy tűnik, győzött az egom :D (annyira azért nem, mert a bejegyzéshez a képek kb 2 hete megvannak, mégsem tudtam magam rávenni, hogy megírjam)


Rólam. Röviden:
Anyámmal élek, babettával járok, macskám van,és ne is legyek kemény? 

A keresztnevem Bettina (ahogy Klau többször említette is :D) Veszprémben lakom, 23 éves vagyok (még egy hétig ) és ügyfélszolgálaton dolgozok. Nem tanultam sem körmösnek, sem sminkesnek, de szeretem a szép körmöket, és olyan jól le tudom magam foglalni, amíg dekorálom a körmeimet vagy magam :D 


És akkor  jöjjenek a képek. A lepel lehull :D




A mosolygással nem állok túl jól. Amúgy szoktam. Sokat. De képeken tiszta idióta fejem van, amikor mosolygok, így a képeken ezt hanyagolom. :D


De hogy értelme is legyen az önfotózásnak, bemutatom a szokásos sminkem. Már itt bemutattam, de most majdnem egész arcon is láthatjátok. Most ugyan azokat használtam, mint anno.
10 alkalommal kb 9szer így sminkelek. Gyors, tartós, szép.
Közelről:












A szeplőim szezonálisak. A nyárnak köszönhetem. Télen nem is látszanak.
A szemöldökeim amúgy egyformák :D Ez a második (felső) képen látszik is, de képes vagyok külön mozgatni őket, néha észre se veszem (Anyám mindig mondta, hogy ne grimaszoljak, sokáig nem értettem miért. Nem is grimaszoltam. Aztán rá kellett jönnöm, hogy de. Csak nem tudatosan :D)




És egy pár kedvenc zene:










Apocalyptica, Nightwish és Disturbed minden mennyiségben :)




Köszönöm Mindenkinek aki elolvasta, talán meg is hallgatta  és nem zárta be a böngészőjét miután meglátta az első képet rólam :D


További szép napot!

2 megjegyzés:

  1. "A mosolygással nem állok túl jól. Amúgy szoktam. Sokat. De képeken tiszta idióta fejem van, amikor mosolygok, így a képeken ezt hanyagolom. :D"

    Mintha csak én írtam volna!
    De egy kép erejéig megerőltethetted volna Magad nekünk... :P

    VálaszTörlés