2012. április 12., csütörtök

Meglepetés - Egy személyesebb bejegyzés

Sziasztok!

Ma egy személyesebb bejegyzéssel készültem. (na jó, nem készültem. Ez egy spontán felindulásból készült bejegyzés)Ma épp bolt közelben jártam, és gondoltam, ha már ott vagyok, meglepem a kis húgomat :)

Úgyhogy Drágám, ez Neked szól! :)

Tudom, hogy régóta vágytál rá, így az alábbi kis semmiséggel szeretnélek meglepni:

Lora - express finish
Nagyon dizájnos kis üvege van. Elegáns a felirat is. De a tapasztalataimról majd később, előbb jöjjön a meglepetés többi része:

Tudom, hogy erre is vágytál és leginkább ezért szerettél volna fehér lakkot, így úgy döntöttem megpróbálom Neked megcsinálni. Így sikerült:


Facebook-köröm :D:D

Ez a lakk kifejezetten ehhez a bejegyzéshez készült. "Hordani" nem terveztem, így kicsit siettem is vele, ezért itt-ott a bőröm is lakkos ( -hát ez mennyivel jobban hangzott, mint az, hogy nem tudok normálisan lakkozni :D)

Illetve legalább be tudtam mutatni, hogy egyre jobban megy a nyomdázás is :D

És akkor a tapasztalataim:
Mint ahogy írtam, nagyon elegáns az üveg, a fedése pedig valami gyönyörű. És itt jegyezném meg, hogy a tesztet a sajátommal csináltam, merthogy magamnak is vettem -dekorációs céllal :D  Húgicám természetesen bontatlan lakkot kap :)
Az ecsete egész jó, dolgozni is könnyű vele. Meglepő módon már egy rétegben is nagyon jól fed, és nem hibajavító állagú.
Lora 1 réteg

Egyetlen hátránya van: erős hígító szagú. Nem az a tipikus lakk szag :D

Hugi, bízok benne, hogy tetszik, és örömödet leled majd benne :)

Többiek, Nektek hogy tetszett ez a tőlem igen szokatlan köröm? :)
2 megjegyzés:

 1. Na, akkor legközelebb ha arra jársz, vegyél nekem is, mert én a fehérről kb. lemondtam már, pontosan a hibajavító állag miatt...
  A nyomdázásban meg ahogy nézem, már most utolértél te kis szenya :D
  Ja és tuti örülni fog neki
  a szaga meg borzalom, de szerencsére csak amíg felkeni az ember

  VálaszTörlés
 2. Én speciel az erkélyen lakkoztam :D
  A boltban kinyitottam, hogy hibajavító-e, de meglepetésemre folyt. Még egy kicsit hígnak is találtam. De felkenve jó. Majd vadászok Neked :)
  U.I.: nem szenya, hanem gyakorló :D

  VálaszTörlés