2012. november 19., hétfő

essence Breaking Dawn -az első találkozás

Sziasztok!

Bár, ahogy nézem a blogokat, kezd már rogyásig lenni a "polc" a Breaking Dawn kollekcióval, de szeretném én is megörökíteni a blogon őket -pláne, hogy nem csak Nektek, hanem magamnak is írom a blogot.




Napfényben

Este vakuval


Mióta nyáron megtudtam, hogy lesz új vámpíros kollekció, lázban égtem. Lesz vajon nálunk is?
Lett. Én meg oda-meg vissza voltam a gyönyörtől.
A Vampire's Love nagy kedvencem lett így hasonló elvárásaim voltak a Breaking Dawn lakkocskákkal kapcsolatosan is.

Ám az örömöm csak addig tartott, míg meg nem vettem....
Az, hogy ezek is az új, lekerekített "catrice ecseteket" kapták, az még hagyján. De hogy vékonyan nem lehet kenni őket az okozott egy kis gondot. A Jacob's protection sűrű. Nagyon. Ennyire sűrű lakkom nem volt még. Pontosabban volt. Mikor az első BTGN fedőlakkom kezdte megadni magát.
Az Alice had a vision - again egy fokkal hígabb, olyan normál lakk állaga van.
Nagyon nagy katasztrófa nincs, leszámítva, hogy ellentétben a Vampire's Love-tól ezekből 3 réteg kell, és lassabban is száradnak. Sokkal.

Sebaj, még ha küzdelmesebben is, de nem adtam fel.
Ekkor pedig a fényképezőgép átment önzőbe, és nagyon nem akarta, hogy megmutassam Nektek, hogy mennyire is szépek ezek a lakkok. Az, hogy a kis dög sztrájkolni kezd, ha lila lakkot kell fényképezni, az már megszokott tőle. De most annyira megmakacsolta magát, hogy mérgemben írtam Aninak, hogy ha megengedi, felhasználnám a képeit a bejegyzésemhez (ezúton is köszönöm a segítséget :) )

Nem sikerült döntenem a lakkok között, hogy melyikkel is kezdjem, így úgy döntöttem, hogy a gyűrűsujjamra és a hüvelykujjamra a Jacob's protection, míg a többire az Alice had a vision - again került.






No, hát a kis "Samsung önképezőgép"-em elvérzett. Szegényt nem erre tervezték. Nem profi fotózásra való, ez tény. De eddig legalább bírta a tempót a bloggal :D Szép éles, tiszta képeket szokott csinálni. A színeket is szépen visszaadja -pláne, mióta bekapcsoltam rajta az intelligens automatát, ami érzékelő segítségével állítgatja a kicsikét a különböző fényviszonyoknak megfelelően. Intelligensebb mint én, na. De én nem értek a fotózáshoz. Csak megnyomom a gombot és kész a kép :D 

Íme Ani képei, melyek remekül visszaadják a lakk szépségét:


    






Csodaszépek (a lakkok is, meg Ani képei is)  :)

És ami vicces, hogy este, lámpafénynél mindkét lakk feketének tűnik. Úgyhogy, olyan kis 2in1 lakkok :D

Minőségben (állag, száradási idő) a Vampire's Love jobban bejön, és annak az ecsetét is normálisan tudom használni (bár az új ecset csak gyakorlás kérdése gonolom), de a színek az új  Breaking Dawn-ban jobban bejönnek. Nagyon ütősek lettek.


A pigmentet nem tudom, hogy megmutatom-e Nektek a blogon. Az is lila. Úgyhogy meg kell beszélnem a fényképezőmmel, hogy mi legyen :D

További szép napot!

6 megjegyzés:

  1. A Vampire's Love lakkok fedésre, száradásra tényleg jobbak voltak, de egye fene, ezeket is szeretem :)

    VálaszTörlés
  2. Hát, az én véleményem tudod.. :]

    VálaszTörlés
  3. Annyira de annyira szépek, és annyira de annyira gyorsan kopnak és pattognak... :( Sajna mégsem fogom őket olyan gyakran használni, mint eleinte gondoltam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A tartósságot még nem teszteltem, de az lesz a következő.

      Törlés