2012. április 12., csütörtök

Kis piros essence - 60 - fateful desire

Ismét sziasztok! :)

A fehér, facebook-csoda után ez lett a végleges lakkom. A Három Gráciából ( 97 - absolutely blue, 87 - passion fo fashion és ez, a 60 -  fataful desire) már csak ő várt tesztelésre. Bár Klau ezt javasolta legelsőnek, és a boltban a kosaramba is ez landolt először, valahogy csak most volt hozzá hangulatom. (Illetve le kellett már mosnom a kéket, mert 4 nap és alapozó -és fedőlakk nélkül már kezdett lepattogzani. Ezúton is gratula e-éknek :D)


Régebben volt ilyen színű lakkom, csak S-he lakk volt. Nagyon imádtam ezt a sötét, kicsit bordósabb árnyalatot. Annyira megörültem most, hogy az essence-nél is megtaláltam a kedvenc árnyalatom (S-he egy kicsit elszállt árban. Most olyan 890-990 között mocorog az ára. És a minősége ugyan az, mint régen, amikor 400-600 Ft volt. Tudom, tudom: infláció, Áfa emelés... és még csomagolás váltás is volt azóta. A kényelmes, kerek forma után, most kocka. Dizájnos, de kényelmetlen)

Na, de ennyit az S-he nosztalgiámról, inkább gyönyörködjünk a szép pirosszkában :)



essence - 60 - fateful desire
Napfényben
Volt egy kis gondom ennek a lefényképezésével, bár közel nem volt akkor kihívás, mint a lilát lefényképezni.
Itt viszont kijön, hogy mennyire sötét és mély ez az árnyalat. Segítségemre a neonlámpa volt (lehet "alá" fogok szokni majd :D)

essence - 60 - fateful desire
Neonfényben

Maga az ecset, és a lakk szokásos minőség. Eddig a Nude Glam - Iced latte kivételével még nem csalódtam a minőségében. Amit viszont még érdemes megemlíteni, hogy kicsivel lassabban száradt, mint az absolutely blue. Két rétegben ez is tökéletesen fed. (Leszámítva az egyik körmömet, ami 3 réteget kapott. Sikeresen belenyúltam ugyanis közvetlenül a lakkozás után mert olyan ügyes kislány vagyok )

Remélem ő is bír majd legalább 4 napot, mert terveim vannak vele. De erről majd egy másik bejegyzésben ;)

Nektek hogy tetszik?


4 megjegyzés:

  1. óóó, a második képen rohadtjó a színe... meg is jött a kedvem valami hasonlóhoz, bár moyrából van ilyesmi színem, de mivel ma reggel lakkoztam, ez még várat magára :P
    a She lakkokért én amúgy sem voltam oda, de mióta így felment az áruk... :S

    VálaszTörlés