2012. augusztus 20., hétfő

Galaxis körmök - Step by Step

Sziasztok!

A legutóbb bemutatott galaxis körmöket -kérésre- megcsináltam step by step is. Még épp nem mostam le a bal kezemen őket, így a step by step-hez elég volt csak a mutatóujjamat lemosni és újrapingálni :D

1. lépés:
- 2 rétegben felkent a Rose Nail fekete csillámos lakkját (talán 100-as árnyalat?).



2. lépés:
-az egyik körömnyomda sablonom hátuljára cseppentettem egy kicsit a mini Colorama - 51 French white lakkjából, majd belemártottam a szivacsot. Ezután egy kicsit a fémre ütögettem, hogy ne legyen túl sok festék a szivacson.





3. lépés:
- ezután a Catrice Lucky In Lilac lakkját vittem fel hasonló módon. Igyekeztem csak a fehér paca szélére felvinni a lilát.




4. lépés:
-ugyancsak a szélére felvittem a Lora kék lakkját (talán a 006-os árnyalat)



5. lépés:
-mivel "elrontottam" és sok lett a kék a széleken, így az alap fekete lakkot szivaccsal felvittem a szélekre is, hogy ne legyen olyan sok a kék.


6. lépés:
-végül a btgn fedőlakkal egységesítettem. Sajnos mire a step by step-ig eljutottam, a Nap megszökött az erkélyünkről, így a képek nem olyan látványosak.




És az eredeti tűző napon:




Amiket használtam:





Remélem tudtam segíteni :)

5 megjegyzés:

  1. Igen :) nagyon szépen köszi :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép lett. Külön köszönet érte, mert eddig én azért nem vágtam bele, mert jelenleg nincs fekete lakkom alapnak, de van egy a tiédhez hasonló grafitos-szürkés, ami eszembe se jutott volna. Ezek után biztos ki fogom próbálni! :)

    VálaszTörlés