2012. szeptember 30., vasárnap

Kék Water Marble

Sziasztok!

Tegnap volt egy kis ráérő időm, így fogtam az összes Avon lakkomat, egy csomag vattát, egy tálka vizet, és kiköltöztem az erkélyre (a Pasi nem szereti, ha tiszta lakkszag a lakás, és a water marble "szagosabb" mint egy sima lakkozás)

Nagy nyugalmamban, csendben próbálgattam a színeket, hogy melyik mivel áll jól, végül az egyik kék kísérlet annyira megtetszett, hogy meg is csináltam.




A jobb gyűrűsujjamon tetszik legjobban a minta. Bár nem sikerült a teljes körmömet eltakarnia, nem mostam le, mert mind közül szerintem ez a legszebb minta

...Csak tudnám, hogy csináltam....:D

Sokadik próbálkozásra jött csak össze mind a 10 körmömre vállalható minta, mert kicsit későn esett le, hogy nem elég hideg a víz. Valahogy a csapból langyosabb víz folyt, mint szokott. Lehet elég lett volna, ha jobban kiengedem a csapot, de kb 1,5 deci hideg vízért nem akartam elfolyatni vagy 20 litert, úgyhogy a kis tálka vizet betettem a fagyasztóba pár percre.



Egy kis érdekesség a végére: "kulissza képek", avagy ami a blogra nem szokott felkerülni:



A friss mű, közvetlenül a vízből kivéve




Milyen színkombináció legyen?


Nini, van jobb kezem is. Egyre többet szerepel mostanában a blogon :D

No, itt szerettem bele ebbe a menta zöld-kék kombóba.

Már csak azt kellene kitalálnom, hogy mivel védjem meg a bőrömet. Próbáltam szőlőzsírral körbekenni, de ezzel kiakasztottam a lakklemosómat. Sok volt neki, hogy víz is, meg lakk is, és még labello is mellé, így nemes egyszerűséggel semmit se szedet.
Próbálkoztam a celluxos módszerrel is, de az sem jött be. Viszonylag nagy bőrfelületet megvéd a lakktól, de idegesít, hogy rajtam van. Nagyon zavar. Ha meg kicsit lazábban ragasztom, akkor nem zavar annyira, de aláfolyik a cucc. Így, amíg a számomra tökéletes módszer nincs meg, marad a vatta+lemosó páros, meg a türelem. :D


További szép napot Mindenkinek!



12 megjegyzés:

  1. Wow, perfect!!
    Nekem nem is kell körömlakklemosó, ha ajakápolót használok, hanem rögtön a mártogatás után letörlöm az ujjamról a lakkot papírtörlővel.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem valahogy nem sikerült vele. De majd még kísérletezgetek vele

      Törlés
  2. Nagyon ügyes vagy! Annyira szép lett!! Én egyelőre csak próbálkozom vele... nem sok sikerrel (http://rekablogol.blogspot.hu/2012/09/water-marble-probalkozas.html), remélem előbb-utóbb én is megtalálom a megfelelő lakkokat és módszert :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem egy teljes éjszakám ment rá, mire mindegyik lakkomat végigpróbáltam, hogy melyikkel megy. Kitartás, menni fog :)
      Megnéztem, nem vészes, csak gyakorolni kell :)

      Törlés
  3. Teljesen jó lett, bár nekem a többi színkombináció is bejön :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azok sem rosszak, de megláttam a kéket, és a többit el is felejtettem :D

      Törlés
  4. Szerintem is a jobb gyűrűsujj lett a legjobb, olyan, mint egy virágból egy részlet :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó lett, nekem is ez a színösszeállítás tetszik a legjobban!
    Még nem próbálkoztam ezzel a technikával, úgy érzem nem lenne ehhez elég türelmem :-)

    VálaszTörlés
  6. Na, csak jók valamire az Avon lakkok. :D Nagyon klassz lett!

    VálaszTörlés