2012. szeptember 29., szombat

Meglepetés a lakk alatt

Sziasztok!

A heti szlogen a "majd holnap" volt nálam. Majd holnap időben lefekszem, majd holnap megcsinálom, majd holnap elmegyek, majd holnap írok bejegyzést, majd holnap... majd holnap lemosom a lakkom. Nini, péntek van, a francba. Mikor telt el a hét?! És én hol voltam?!
Végül pénteken sikerült lemosnom a lakkom. Na, és milyen lakk legyen? ahhoz nincs kedvem, az túl sötét, az túl lassan szárad, stb. Na, majd holnap (megint) kilakkozom, addig kitalálom, melyik lakk legyen az áldozatom. Addig is, hogy ne legyek csupaszt, felkentem egy színezett körömápolót. Jáúleszazholnapig felkiáltással, majd rohantam Kaluhoz, aztán melóba. Munka közben pedig ránéztem a körmömre és ledöbbentem.


Mutatom a döbbenet tárgyát:






Hát ezek mikor jöttek rendbe és mikor nőttek meg ennyire?! Fel sem tűnt, hogy milyen jó állapotban vannak a körmeim.... Oké, ez hülyén hangzik, mert minden lakkozásnál láttam őket, meg feltűnt, hogy egy ideje nem kell reszelgetnem azért mert letört, de valahogy nem esett le a dolog. (jóreggelt :D)

Még emlékszem arra, hogy mennyire csúnyák voltak, mennyire nem volt körmöm mikor elkezdtem a blogot fél éve (erős idegzetűeknek itt, itt és itt vannak az első képek a körmömről)

A tökéletestől mondjuk még távol állok, és a színezett alapozó is kellett, mert foltokban piros(as) a körmöm. Az oka egyszerű. Piros lakk alá még véletlenül sem kell ám alapozó lakk. Mert minek az? Az azóta eltelt hónapokban minden alá alapot kenek. Még az alá is, ami egyébként nem fogja meg a körmeimet. De hát biztos ami sicher.

Tegnap egész nap a körmeimet nézegettem, mintha valami szuper szép lakkozás lenne.

És ezért nem tettem lényegében semmit. Csak az essence Ultra Strong Nail Hardener lakkját használtam. Egyszer 3 hétig kúra szerűen, utána meg kb havonta egyszer, mikor eszembe jutott és kibírtam egy napot színes lakk nélkül (nekem nem jött be alaplakknak szegény). Illetve lakklemosás után az Ultra Strong Nail Hardener tollat használtam. (Kép róluk itt) Nagyon szeretem a tollat, mert nem lakk állagú, csak felkenem és a körmöm beissza pár perc alatt. Aztán fél óra/ óra után kezet mosok és lakkozok.. De ezt is max kéthetente csinálom. Már ha eszembe jut :D
Semmi mást nem használtam. Kézkrémet is csak akkor használok, mikor eszembe jut (=havi egyszer? :D)
De úgy érzem maradok ennél a "lusta körömápolásnál", mert hatásos. És lusta. Pont nekem való.


És azért annyira nem volt eredménytelen a hetem blog szempontból, mert bár bejegyzés nem lett, kicsit alakítgattam a blogon. Például az oldalak elrendezését variálgattam. Átneveztem pár oldalt, és végre megcsináltam olyanra, hogy az adott oldalon már nem csak linkek vagy képek vannak, hanem tematikusan csoportosítva a teljes bejegyzések megtalálhatóak. 

Szerintem így jobban átláthatóbbak a témák, és remélem ez Nektek is jobban tetszik, használhatóbbnak találjátok.

Szép hétvégét Mindenkinek!



11 megjegyzés:

  1. Wow. szembetűnő a változás, csak nőljön így tovább! :)
    lakk alatt én sem vettem észre körmeid hosszóságát! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát, azért sokkal hosszabb ne legyen már. Akkor tuti rommá törném őket :D

      Törlés
  2. Nagyon szép körmöd van. :) Hajrá! :)

    VálaszTörlés
  3. Mondtam én, hogy helyrejönnek ;]
    És tényleg így lett, szépek lettek :]

    VálaszTörlés
  4. Szép lett a körmöd, hatalmas a változás! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :)
      Így visszanézve pislogtam én is, hogy mekkora a különbség :)

      Törlés
  5. Na, szuper, tényleg nagyon szépek már, amúgy én is azért szeretem lemosni és úgy hagyni néha, mert jó nézni, hogy mennyit nőttek. Aztán úgyis idegesíteni kezd a hossza, meg hogy alig tudom szemvakarás nélkül kivenni a kontaktlencsét, és lereszelem. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem nagyon szoktam csupaszon hagyni, max 1-2 órára, aztán már megy is rá valami lakk.
      Sokkal hosszabbat nem akarok már, mert az zavarna.

      Törlés
  6. Amúgy én minden alá kenek alaplakkot, de még így is sárga. :S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerencsére nekem nem sárgul meg annyira látványosan a körmöm (pl képen nem is látszik). Persze, ha közelebbről nézem, akkor látszik. De a pirossal történt balesetem előtt nem is használtam nagyon alaplakkot és nem volt baj.

      Törlés