2012. november 27., kedd

Johnson's Baby Testápoló -teszt

Sziasztok!

Ma újra egy terméket szeretnék bemutatni _Nektek.

Mai alanyom a Johnson's Baby Soothing Naturals Intense Moisture Lotion. (micsoda kilóméteres név :D)


Sajnos nem gyártják már, de mindenképp érdemel szerintem egy bejegyzést, mert a legjobb krém, amivel valaha is találkoztam. Igazi kis csodakrém.


Azért tűnik koszosnak, mert sikerült valamivel összekennem a tubust, ami nem jön le.

Ezt azután vettük miután elfogyott a "krém" verziója.
Az ilyen volt:



                                                          



Amit ígér:
"A legjobb a babának, a legjobb Önnek
A Johnson's Baby Soothing Naturals termékcsalád ötvözi a Johnson's Baby gyengédségét az olívalevél kivonat, a tiszta E vitamin és a nélkülözhetetlen bőrtápláló ásványok egyedi kombinációjával.
Így bizonyítottan hatékonyabb, mint bármelyik összetevő egymagában (függőben lévő szabadalom).
A bőrtápláló testápoló már az első használattól enyhíti a bőrszárazság tüneteit és nyugtatja a baba bőrét. Gyorsan felszívódik, nem zsíros és 24 órán át hidratálja a bőrt.

Gyermekgyógyászok közreműködésével fejlesztették ki. Bőrgyógyászatilag tesztelt."

Tapasztalat:
A krém sűrű volt, de gyorsan beszívódott  A lotion könnyedebb, kicsit vizesebb állagú krém. Kellemes, olyan tipikus "babaápolási" illata van.  Pikkpakk beissza a bőröm. Leginkább az arcomra és a kezemre használom ha egy gyors hidratálásra van szükségem. Tényleg nem hagy zsíros nyomot, de még csak egy film réteget sem. Nyomtalanul beszívódik. A bőröm nem húzódik, nem feszül utána, a száraz foltok az arcomon eltűnnek és tényleg 24 órán át hidratál. Vagy még tovább is, mert nem kell minden este használom, és sokáig, akár egy hétig is rendben van a bőröm (mármint nem szárad ki, nem feszül, nincs az az érzés, hogy be kell kennem valami krémmel).

Nagyon sajnálom, hogy nem lehet már kapni. Félek is mi lesz, ha elfogy. Lehet körülnézek a többi Johnson's Baby testápolónál, hátha megtalálom más csomagolásban, vagy valami hasonló csodát. 

További szép napot!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése