2012. április 20., péntek

essence Ultra Strong Nail Hardener TESZT

Sziasztok!

Úgy érzem, megérett a véleményezésre az essence eme remeke:  ez  az Ultra Strong Nail Hardener.
A tesztet lényegében majdnem a blog indulásakor kezdtem. Az elmúlt egy hónap alatt hatalmas mértékű változás állt be. 
A kezdetekről 2012.03.24-én számoltam be (itt), azóta pedig bőszen kenegettem kivétel, mikor elcsábultam mindenféle szépséges lakkokra.
Maga az erősítő úgy néz ki, mint egy hagyományos, átlátszó lakk. Iszonyat gyorsan szárad, az ecsete pedig valami fantasztikus! Bárcsak minden lakk ecsete ilyen lenne! Puha, mégis van tartása. Könnyű vele dolgozni. Imádom. Ha egyszer elfogy, lehet beleköltöztetem valamelyik kedvenc lakkom :D


És akkor jöjjenek a képek.
Az első képen lényegében nincs is körmöm. Épp akkor váltam meg majdnem 4 év után a műkarmincáktól.



2012.03.24
Egy réteg essence - 04 Iced Latte lakkal

És a jelenlegi állapot:
 
2012.04.20
1 réteg csodalakkal (ultra strong)

A képek viszont a lényeget nem adják vissza. Az üvegén található infó alapján 85%-kal erősebb körmöket ígért.
Hát, százalékban nem tudom meghatározni, hogy mennyivel lett erősebb. Azonban előtte papírvékonyak voltak, most meg kopogtatni tudok az asztalon, és különböző vackokat tudok felkaparászni velük (pl a ragasztott árcédulát az adott termékről, vagy a lecsöppent, majd megszáradt lakkot az asztalról  és hasonló, "vakarásznivalókat" :D) S mindezt úgy, hogy nem hajlik be és nem törik. Sőt, a lakkok is tovább maradnak fent a körmömön. Amíg hajlott, nyeklett a körmöm, csak úgy pattogott le minden lakk. Most pedig 4-5 napig mindegyik marad szépen a helyén :)

Végre vannak körmeim! Hihetetlen.  :)))

Egyetlen hibája van: alapozó lakknak csapnivaló. Nem tapad rá rendesen a lakk, lassabban is szárad meg rajta. Így maradt a nagy dilemma: színes erősítő mentes köröm, vagy natúr, erősítős köröm....
Abban viszont biztos vagyok, hogy így, a 3 hetes kúraszerű alkalmazás után is fogom használni, legalább heti egyszer. Szinten tartás kedvéért :)

Összefoglalva:

Hatásos? Használt?
-Igen! Határozottan.

Hogy megbántam-e, hogy megvettem?
-Nem!

Újraveszem ha elfogy?
-Naná! feltéve ha lehet majd még kapni...de ilyen ez az essence :D

Kinek ajánlom?
-Mindenkinek, aki erősebb körmöket szeretne, de nem szeretne több ezer forintot költeni ilyesmire. (Kb 600 Ft volt. Persze, mindenki más, és nem biztos, hogy mindenkinek csodaszer. De 600 Ft egy próbát megér ;)



Köszönöm a figyelmet!
További kellemes péntek estét! :)







6 megjegyzés: