2012. május 24., csütörtök

Kék smink és teszt

Sziasztok!

A kis szerencse csomagban jöttek hozzám az itt felhasznált smink"segédeszközök" :)


Nagyon régen volt már színes szemceruzám. Szerintem kb 5-7 éve nem használtam ilyet.
Így reggel gondolkoztam, hogy bemerjem vállalni? Nem merjem? Végül úgy döntöttem, hogy most nem, mert mennem kell dolgozni, és ha elrontom/nem tetszik nem lesz időm lemosni se.
Ezért úgy döntöttem, csak a Miss Sporty szemhéjfestéket és az essence Black Mania spirált tesztelem. ( a francokat tesztelem, furdal a kíváncsiság!) A kék ceruzát, majd legközelebb, egy nyugisabb pillanatban -hamár éveket kibírtam nélkülük. Hát nem, nem bírtam ki most 3 percet se. Elkészült a szokásos "fekete szemceruzás keretem", majd azon agyaltam, hogy ehhez hogyan lehetne a kék cerkát még használni. Két ceruza? Hát alig van szemhéjam, hova fér el?  :D

Sokáig nem agyaltam, mert menni kellett, és még sehogy nem álltam, így húztam a kékkel egy csíkot. Lesz, ami lesz. Vállalható lett, így húztam a másik szemhéjamon is egyet, majd jöhetett a spirál.

A kómás, vérnyúl szemekért bocsika. Itt még nem ért le a reggeli kávé (azt tudni kell rólam, hogy ébredés után kb 20-30 percig automata üzemmódban vagyok, nem nagyon látok/hallok.Kommunikációra alkalmatlan vagyok. Válaszolok én, de mire agyilag is felébredtem, arra se emlékszem, hogy hozzám szóltak) Szóval a képek ilyen delíriumos állapotban készültek :D




Az viszont még így is feltűnt, hogy szuper ez Black Mania spirál....


Aztán ahogy tértem magamhoz, már a kék csík is egészen tetszett. Pedig féltem, hogy "sok" lesz a szemceruza már a szememen. 
A szemhéjpúder is tetszik,bár élőben kékesebb volt. De nem sokkal. A felső kép jobban visszaadja a kéket. (viszont kómásan csak ez a két kép lett értelmes, így ennyivel és ilyennel kell beérnetek :P )
 Legközelebb a BB krémre próbálom ki. Az egy kicsit "nedvesebb" közvetlenül a felvitel után, így valószínű, hogy az eredmény is látványosabb lesz. (a kézfejemen teszteltem, intenzívebb színe volt vizesen használva).

A spirál nagyon tetszik. Dúsít, talán még göndörített is. Vagy maradjunk a szolidabb ívelt-nél. A keféje az a hagyományos kefe. Formára és sörtére egyaránt. Az illata az a tipikus szempillaspirál illat (...látom is magam előtt, ahogy a francia parfümszakértők megalkotják ezt az illatot és kötelezővé teszik minden spirálban... 
A púder nem porzik, nem mászik el, a ceruza is a helyén maradt.

Az egész smink összesen kb 10 órát bírt, abból 8 órán át volt olyan, mint mikor felkentem. Pedig reggel esett és nem volt nálam esernyő. (és egyik sem vízálló. Legalábbis egyik sem vallotta be.)

Amiket használtam:

-Dr. Pierre Ricaud Paris - Velvet Finish Liquid Foundation (alapozó)
-Yves Rocher - Luminelle fekete szemceruza
-Miss Sporty kétrészes szemhéjpúder - 202 Ocean (képen)
-Kallos Love szemceruza - 06 árnyalat (képen)
-essence Black Mania dúsító szempillaspirál (képen)


Csoportkép :)


További szép Napot mindenkinek!

2 megjegyzés: