2012. november 9., péntek

Avon Planet Spa Afrikai shea vajas Kéz- és Lábápoló Krém -TESZT

Sziasztok!

Annyi ötletem van, és ehhez képes viszonylag kevés időm.... de sebaj, csak sikerül megoldanom.
Az elmúlt pár napban kicsit változtattam a blogon is, a jobb felső sarokba kikerült egy hamarosan opció (jelenleg teszt üzemmódban, így nem időrendi sorrendben, hanem eszembe jutási sorrendben láthatjátok őket. Ha van tipp, hogy mi érdekel nagyon, akkor előrébb veszem természetesen)

Megkérdeztem Klaut, hogy a kis listából Őt mi érdekli a legjobban. Az Avon Planet Spa Afrikai shea vajas Kéz- és Lábápoló Krém volt a válasza -így hát azzal, pontosabban azokkal kezdem, mert két termékről van szó :)





Kéz- és Körömápoló Krém

Amit ígér a csomagoláson:
"Ez a gazdag hidratáló krém megnyugtatja a száraz, durva bőrt és lágyítja a körömágybőrt"


Egyik kolléganőtől kaptam még régen, egész jó volt -de nem vagyok egy nagy kézkrémes. Jó, ha heti egyszer bekenem. Mindig elfelejtem.
Szóval nem volt nagy szám rendszertelen használat során. Viszonylag hamar beszívódik, nem hagy ragacsos nyomot/érzetet maga után (utálom, ha ragadok). Szóval tényleg egy sima krém.
Aztán kiszáradt a bal könyökömön a bőr  de valami iszonyat módon, beleakadt a pulcsimba, ágyneműbe, tépte és be is vérzett. (Ne kérdezd, hogy mitől, mert a másik könyököm köszönte, jól volt)
Sok mindennel kenegettem, de nem változott semmi. Egyik éjjel mikor az ágynemű megtépte, felszisszentem, és kerestem valami semmit érő krémet. Épp ez akadt a kezembe. Vastagon bekentem vele, majd úgy hagytam  Kb fél óra múlva a vastag réteget beszlapálta a bőröm, és reggelre sima és normális lett a könyököm. Le voltam döbbenve. Pár napig kenegettem vele, de már nem olyan vastagon, és remekül helyrehozta.
Ekkor kezdtem el kézkrémként tekinteni rá. Olyan igazi kézkrémként.
No, azóta se lettem kézkenegetős, még mindig havi 3-4 az átlagom, de ha gond van, vagy nagyon kiszárad a kezem, akkor vastagon, mint egy pakolást felkenem, és reggelre sokkal jobb.
Amikor elfogyott nem is volt kétség, azonnal megrendeltem....

...és rendeltem hozzá felbuzdulva Lábápoló krémet is (kis tégely a képen)

Lényegében ugyan az, csak tappancsra. Szintén havonta párszor szoktam vastagon bekenni a lábam, majd az ilyen krémekhez való zoknit húzok.
Szereti a lábam, de én kevésbé. Ez -ellentétben a kézkrémmel- hagy maga után valami zsírosabb réteget, ami iszonyat idegesít. A hatása sem olyan Hú, mint a kézkrémé. Legalábbis csodát nem tett még. De legalább használni használ. Igaz, csak apránként, lassan, komótosan.

Az illatuk ugyan olyan, olyan édeskésebb "krém" szag. Nem tudom, mihez hasonlítani. Viszonylag erős, sokáig szoktam érezni a kézkrémet (kb 3 kézmosásig bírja az illata -ezt se értem, hogyan. Pedig nem csak vízzel mosok kezet, vagy nem is tudom :D)


A kézkrémet biztos, hogy meg fogom venni, ha a mostani elfogy (szerencsére lassan fogy, mert kiadós a lelkem). A lábkrémben már nem vagyok annyira biztos sajnos. 


Remélem tetszik a teszt, és örömmel fogadjátok majd a többit is.
Ha van ötletetek, hogy mi legyen a következő teszt alany, szóljatok nyugodtan :)

További szép napot!



6 megjegyzés:

  1. Engem a Clean&Clear arctisztítók érdekelnének legjobban :)
    Egyébként próbáltad a kézkrémet lábra használni? Ha a könyöködön ilyen hatásos volt, lehet, hogy a lábadnak is jobban használna, mint a lábápolókrém :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jegyeztem ;)
      Még nem próbáltam, mert sajnáltam rá, olyan kicsi a kézkrém. De majd kipróbálom :)

      Törlés
  2. Nem dolgozol sokat számítógép előtt? Nekem is csak a bal könyököm szokott kiszáradni,a jobb meg teljsen jól van :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Irodai munkám van, napi 8 óra bent a gép előtt....meg még itthon is, úgyhogy lehet :D

      Törlés
  3. Pedig azt hittem a kézkrém után, hogy a lábkrém is legalább olyan jó lesz. Viszont akkor a kézkrém eléggé jó, én a Chocomania testvajat szoktam bevetni, ha nagyon oda van a kezem :]

    VálaszTörlés