2012. augusztus 26., vasárnap

Pumpás/adagolós körömlakklemosó

Sziasztok!

Az első műkörmöm óta, mióta a műkörmösömnél láttam ilyet, (kb 6 éve) szerettem volna egy pumpás adagolót, amibe körömlakklemosót lehet tölteni. Nagyon praktikusnak találtam, mert így nincs para, hogy nem csavartam vissza a kupakot és ezért egy idő után elmegy a lakklemosó ereje. Ráadásul kényelmes is, mert, csak ráteszem a vattát, lenyomom egyszer, kétszer és máris lakklemosós a vatta. 

Utána is néztem, de eddig amit láttam, az olyan 1600-2000 Ft körül volt. Maga az adagoló. Az üres flakon.
Pár napja hozzájutottam egy műkörmös termékkatalógushoz (ráálltam a  gél lakk témára) és itt láttam ismét flakont. Akciósan a műanyag kb 1000 Ft, a fém pedig 1500 Ft volt.

Máris reálisabbnak találtam,de még így is sokallottam az árat.

Aztán valamiért betévedtem a közelünkben található Lidl-be. Eszembe jutott, hogy elfogyott a vattám, meg a lakklemosóm is fogytán van. Gondoltam, vattát megveszem itt, a lakklemosót meg megnézem milyen van. (még mindig az Isana lemosó a favorit).
Erre mit találok 499 Ft-ért?! Pumpás adagolós lakklemosót. De nem ám üres flakont! Nem. Tele laklemosóval. Nem is gondolkoztam. Megvettem. Még ha vacak is a lemosó, a flakonért már megérte!








Hazafelé végig vigyorogtam, mint valami idióta. Párom nem értette, hogy mi a fenéért kell örülni egy körömlakklemosónak ennyire. Elmeséltem Neki, hogy a katalógusban is, akciósan 1000 Ft, amúgy meg eddig sokkal drágábban láttam. Itt összevonta a szemöldökét, majd mikor hozzátettem, hogy az általam említett ár, csak a flakont takarja, és lötyi nincs is benne, megértette, hogy miért vigyorgok (és megjegyezte, hogy mekkora hülyeség egy üres vacak flakonért annyi pénzt kiadni. Naná! Hát ezért nem vettem magamnak eddig. :D)

Hazajöttem és felavattam. A lakklemosó nem egy csúcs minőség, kicsit nehezebben is oldja le a lakkot. Érdekes, mert a friss (pár órás) lakkot minden gond nélkül leszedi. De ha már 1 vagy több napos lakkról van szó, akkor kell belőle vagy 3-4 vatta, mire a 10 körmömről levakarja. De sebaj! Ha kifogy már költöztetem is bele az Isana lemosóját. De azért ezt még elhasználom.

Maga az adagoló jól teljesít. Ha nem használom egy ideig, nem jön belőle azonnal. Kétszer kell ilyenkor pumpálnom, de harmadjára már nedvesedik a vatta. 
Szerintem az Isana lemosóval maga lesz a tökély :D 


Amúgy két változata van. Acetonos (kék) és aceton mentes (rózsaszín). 200 ml/499 Ft.
Ahogy néztem, nem volt akciós. Tehát ez a normál ára lehet. Egyébként, ha érdekel valakit, a kozmetikai soron találtam, a korong vatták felett, a legfelső polcon.


Nektek tetszik? Vagy csak én vagyok a flúgos, hogy fél délután vigyorogtam, mintha muszáj lenne, csak mert  megkaparintottam?

További szépet!

13 megjegyzés:

  1. Nekem tetszik :) És mennyi "adagot" ad ki egyszerre kb? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, nem tudom pontosan, de két pumpálás általában elég egy vattakorongra. Legalábbis nekem :D

      Törlés
  2. A dm-ben is van adagolós lakk! :)http://4.bp.blogspot.com/-ubkRh7B1ieA/T4nGdQjg5HI/AAAAAAAAAQU/xF-mYzr05k0/s1600/2012-04-14%2B19.05.14.jpg

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudtam róla :S
      Milyen árban van? És a lemosó minősége milyen?

      Törlés
    2. 3-400 Ft, a lemosóért nem rajongok, utántöltöm Isanával. :)

      Törlés
  3. Megkaptad amire vágytál, hát hogy ne vigyorognál. :) Ennek nem flúg a neve... :)

    VálaszTörlés
  4. A DM-ben kapható adagolós sajátmárkás jó minőségű, én azt szoktam venni. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, most már kíváncsi lettem rá. Lehet beszerzem? :D

      Törlés
  5. Én is a DM-es Ebelin márkájú lemosót vettem, kifejezetten az adagoló miatt... Azóta töltögetem bele a lakklemosót, de sajna kicsit eltörtem a tetejét, úgyhogy nemsokára lecserélem.
    Érdemes néha alaposan körülnézni az üzletekben, hátha olyasmire bukkanunk, amire nem is számítottunk :-))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Így találtam rá az enyémbe, de a Dm-be nem láttam még, pedig elég gyakran szoktam bejárni. Na, majd legközelebb nyitott szemmel járkálok :D

      Törlés
  6. Én is rá voltam izgulva eddig is, és mikor mondtad, akkor már nagyon, aztán szerdán, hogy eljutottunk Lidl-be vettem is ugyanilyet. :]

    VálaszTörlés